De vernieuwde DLGC-showroom: elegantie, expertise en eersteklas materialen.

Je hebt een afspraak gemaakt om bij ons langs te komen in de showroom. Wat kan je verwachten? We maken niet simpelweg een wandeling door de showroom, maar geven je een gedetailleerde uitleg van de mogelijkheden. Elk voorstel komt namelijk tot stand door het écht samen te creëren in onze showroom.

 
 

Handgemaakte modellen als voorbeeld.

In onze showroom hebben we verschillende modellen van onze concepten neergezet. Hierdoor kan je ze in alle rust bekijken en zien wat verschillende materialen met de uitstaling van bijvoorbeeld de FIDDR® buitenkeuken doen. Of kan je zien hoe Equitone op de wellnessruimte eruitziet, voelen hoe Equitone aanvoelt of uitleg krijgen wat Equitone überhaupt is. 

Al onze high-end wellnessruimtes, imposante outdoor cooking cabinets, comfortabele buitenverblijven en luxueuze buitenkeukens zijn met de hand gemaakt. Daardoor bestaan ze uit verschillende hoogwaardige materialen. We nemen je mee wat het verschil is tussen deze materialen en hoe ze toegepast kunnen worden bij jouw voorstel.

Daarna doorlopen we rustig alle mogelijke indelingen, apparatuur en materialen. Misschien had je al een idee of heb je juist door de showroom laten inspireren. We luisteren naar je wensen en bespreken de mogelijke opties.

 
 

Wat bespreken we in de showroom?

Aan de hand van deze voorbeeldconcepten kunnen we je eigen maatwerkconcept gaan samenstellen. Wat er bijvoorbeeld besproken kan worden:

  • Voor een nieuw tuinontwerp heeft de tuinarchitect een prachtige terrastegel gevonden. Nu wil je dat de 20FT WELLNESS® aansluit op de rest van de tuin. Vandaar dat we besluiten om de terrastegel door te trekken in de wellnessruimte.

  • Vorig jaar heb je een elegante Ibizatuin aangelegd. Nu ben je als vervend barbecueër op zoek naar een passende, lichte buitenkeuken. Samen kijken we in welke kleur poedercoating het frame van de FIDDR® buitenkeuken moet worden. Vervolgens kiezen we uit het ruime aanbod aan Dekton samples een mooi licht blad met bruine nerf, zoals Dekton Entzo. Toch niet helemaal jouw stijl? Dan kijken we wat wel past.

  • Je bent erachter gekomen dat werken aan de keukentafel niet ideaal is als ZZP’er. Helaas heb je binnenshuis geen extra ruimte voor je bedrijf. Bij ons in de showroom bekijken we alle mogelijkheden voor een tuinkantoor. Wil je ongestoord kunnen werken? Dan is een 20FT OFFICE® met toilet en keukenblok iets voor optimaal werkplezier.

  • Via Instagram heb je OBELYX® gezien en bent nieuwsgierig geworden. Aangezien je graag een gezellige borrel drinkt in goed gezelschap is dit outdoor cabinet de passende vorm van entertainment in je tuin. Afsluitbaar door mooie Awood Thermisch behandelde bamboedeuren, gekleurde LED-strip en soundsystem voor een lekkere muziek. Wel bedenk je dat één wijnkoellade niet genoeg zal zijn, vandaar dat je de mogelijkheid van een tweede koellade kiest.

  • Na een lange zoektocht naar een passend huisje voor de zwembadtechniek wijst je zwembadbouwer richting onze showroom. Daar zie je POOLCAB®. Precies de esthetische oplossing voor zwembadtechniek die je zoekt. We nemen je mee in de materialen die we gebruiken om te zorgen dat Poolcab dezelfde levensduur heeft als je nieuwe zwembad.

 
 

We creëren samen een passend maatwerk concept voor in je tuin

Oftewel in onze showroom maken we samen een gedetailleerde inventarisatie van je wensen en budget. Op basis hiervan kunnen we een echt passend maatwerk concept samenstellen. Na je showroom bezoek kunnen wij beginnen met het technisch uitwerken van treffend voorstel.

Omdat we altijd blijven vernieuwen merkten we dat onze oude showroom niet meer in de pas liep. Daarom hebben we de ruimte een flinke upgrade gegeven. Hieronder zie je een vogelvlucht van de vernieuwde Dutch Luxury Garden Concepts showroom.

 

Breng ook een bezoek aan onze showroom. Maak nu een afspraak.

Vorige
Vorige

POOLCAB®: dé oplossing voor het stijlvol verwerken van zwembadtechniek

Volgende
Volgende

OBELYX® meets high-end hospitality van Chris Michels