7 ideeën voor het inrichten van een 20ft Office®

Een kantoor in je tuin, een gastenverblijf óf fitnessruimte: met 20ft Office sla je meerdere vliegen in één klap. Je wilt een extra plek voor jezelf of voor jullie samen, maar één ding ontbreekt nog: je mist een extra ruimte. Een 20ft Office heet dan wel office, maar wist je dat je met deze ruimte nog alle kanten op kan gaan? In deze blog vertellen we hoe je een 20ft Office op verschillende manieren kunt indelen.

 
 

1. Kantoor in de tuin met een eigen onderneming

Wil je als zzp’er met je eenmanszaak of andere rechtsvorm ondernemen vanuit huis en ben je opzoek naar een extra ruimte? Dan leent de 20ft Office tuinkantoor zich perfect hiervoor. Met een kantoor in de tuin houd je werk en privé gescheiden. Na een werkdag kun je letterlijk de deur achter je dicht doen en je werk even achter je laten. Ook is het ontvangen van klanten een stuk aangenamer in een afgesloten kantoor dan aan de keukentafel. Maar dit zijn niet de enige voordelen. Zo sta je nooit meer in de file naar een werkplek toe, kun je genieten van een eigen ruimte zonder een ruimte hiervoor of te offeren in het huis én ben je weg van alle afleidingen in huis, kortom: met een kantoor in de tuin ben je verzekerd van een productieve werkdag. Benieuwd wie je voor gingen? Bekijk hier het verhaal van een eigenaar van een luxe tuinkantoor van 20ft Office.

2. Overdekt koken in je eigen tuin

We leven steeds meer buiten. Met een overdekte buitenkeuken verander jij je tuin in een epicentrum van sfeer. Het is een plek voor samenzijn met jouw vrienden, familie en geliefde. Hou je van koken? Dan is een overdekte buitenkeuken in combinatie met een buitenkeuken van FIDDR® de perfecte oplossing. Bij FIDDR® kan je jouw overdekte buitenkeuken met je eigen specifieke wensen inrichten. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een Finse sauna naast jouw overdekte buitenkeuken te plaatsen om te ontspannen, een loungeplek met palletkachel en een sofa om te relaxen of een grote eettafel om jouw gerechten te serveren. Het is een heuse gastrobar in jouw achtertuin.

3. Fitnessruimte in je eigen achtertuin

Thuis sporten zorgt voor een hoop voordelen. Wil je uitgebreide oefeningen doen? Dan kom je al snel uit op groot apparatuur en daardoor kan een aparte sportruimte in de tuin dé ideale uitkomst zijn. Zo kan je ongestoord sporten wanneer je maar wilt zonder dat je daarvoor eerst de ruimte moet verbouwen. Ook hoef je zo geen extra ruimte in je huis te verbouwen of staat de apparatuur midden in je woon- of slaapkamer. Daarnaast is op deze manier de sportschool maar een aantal stappen van je huis verwijderd én hoef je nooit meer te wachten tot een ander klaar is met zijn of haar oefeningen. Ook ben je met een sportschool aan huis niet gebonden aan openingstijden en kun je de kleding dragen die jij wilt. Toch is er één nadeel: je hebt geen excuses meer om niet naar de sportschool te gaan!

 
 

4. Een mancave of she shed maken van de 20ft Office®

Een mancave tuinhuis voor mannen of de vrouwelijk benaming voor een mancave: een she shed tuinhuis voor vrouwen, óf een beetje van beiden. Dat is toch de droom van iedereen? Het is een plek in de tuin waar je even helemaal tot rust kan komen van alle prikkels van het dagelijks leven. Door een ontspanningsplek te creëren voor jezelf, zorg je ervoor dat je weer positieve energie overhoudt voor andere zaken. Zo kun je het mancave tuinhuis of het she shed tuinhuis inrichten als gameruimte, een bar om met vrienden of vriendinnen te borrelen of een plek om je creativiteit de vrije loop laten gaan. Heb je geen kamer over en ook geen tuinhuis maar wel ruimte in je tuin? Een unit van 20ft Office kan de ideale basis zijn van je mancave of She Shed in je eigen tuin.

5. Een poolhouse in de tuin naast je zwembad

Een pool house kan een echte verrijking zijn van je tuin met zwembad. Een pool house met overkapping, lounge, douche, toilet of omkleed ruimte zorgen ervoor dat alle gemakken binnen handbereik zijn, zonder dat je daarvoor het huis hoeft te betreden. Na het zwemmen kun je zo even bijkomen in de lounge set van het pool house. Ook is het vaak lastig om bij de aanleg van een nieuw zwembad een geschikte plek te vinden voor de nodige apparatuur. In de ruimtes van 20ft Wellness is genoeg ruimte om een technische ruimte in te bouwen voor de verwarming en/of zuivering van je zwembad. Deze unit is daarnaast bijvoorbeeld te combineren met een sauna, massage spa, hottub, whirlpool, stoomcabine, buitendouche, loungeruimte, fitness, et cetera. Heerlijk toch, een eigen privé wellness in de tuin naast je zwembad om samen of alleen helemaal tot rust te komen!

 
 

6. 20ft Office transformeren in een opslagruimte

Heb je een uitgebreide hobby met veel spullen, ben je een echte fietsfanaat of kom je simpelweg gewoon ruimte te kort? Dan is een unit in de tuin de ideale oplossing om als opslagruimte, atelier of hobbyruimte te gebruiken. Maak van de extra ruimte je ­­eigen ingerichte ruimte voor welk doeleinde je maar wilt. Je hobby zat of ga je ontspullen? Dan kan de ruimte eenvoudig gebruikt worden voor een ander doel. Bij 20ft Office is het ook eenvoudig om de ruimte te verplaatsen naar een andere locatie, mocht de ruimte niet meer nodig zijn.

7. 20ft Office omtoveren in een gastenverblijf

Krijg je regelmatig gasten over de vloer of wil je een uniek verblijf creëren voor vrienden en familie? Vaak is er geen ruimte in het huis voor een vaste logeerkamer. Dan is een extra ruimte buiten het huis een perfecte oplossing. Een gastenverblijf in de tuin die je geheel naar eigen wens kunt inrichten en waarmee je gasten een stukje privacy geeft. Zo zijn de units bij 20ft Office geheel naar eigen wens in te vullen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om de unit met toilet en/of keuken te laten plaatsen voor je gasten. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op!

 
 

Een 20ft Office® brochure ontvangen?

Vorige
Vorige

Hoe maak je een luxe buitenkeuken passend in je tuin?

Volgende
Volgende

Is een dompelbad gezond?